وب لاگ آفتاب

وب لاگ آفتاب

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

ورزش در ماه رمضان

بهترین زمان ورزش در ماه رمضان

ورزش در ماه رمضان بهترین زمان ورزش در ماه رمضان

با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بسیاری از کسانی که اهل ورزش کردن هستند, به دنبال یافتن برنامه ی ورزشی منعطف در یک ماه روزه داری شان هستند دانستن اینکه بهترین زمان ورزش در ماه رمضان چیست و مناسب ترین تغذیه در این اوقات چه باید باشد, کمک شایانی به آنها خواهد نمود در این مقاله قصد داریم به این سوالها پاسخ هایی علمی داده شود و مورد استفاده شما ورزشکاران و روزه داران گرامی قرار گیرد

بهترین زمان ورزش در ماه رمضان

بارها گفته شده که در ماه رمضان بهترین زمان برای ورزش کردن بعد از افطار و تا هنگام سحر است. این موضوع صحیح است اما به خاطر داشته باشید که شما همانقدر که نیاز به غذا و فعالیت فیزیکی و بدنی دارید به خواب و استراحت کافی نیز نیازمندید. پیشنهاد ما برای شما این است که زمان ورزش خود را در ماه رمضان به 90 دقیقه قبل از غروب آفتاب (افطار) موکول کنید.

ورزش و روزه شما نباید به بدنتان آسیب وارد کند ؛چون شما پس از هر جلسه ورزش سبک ، قادر نیستید که دوباره گلیکوژن ذخیره بدن را که طی فعالیت بدنی سوخته است، بازسازی کنید؛ در نتیجه با نشانه هایی چون حالت تهوع و سرگیجه مواجه می شوید. پس زمان قبل از افطار بهترین زمان برای ورزش است زیرا بعد از آن به زودی افطار می کنید و انرژی و گلیکوژن از دست رفته بدنتان جایگزین می شود.

*بلافاصله بعد از احساس سرگیجه و حالت تهوع باید به ورزش خود خاتمه دهید.


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید امید

سحر و افطار چه بخوریم؟

ماه رمضان دوباره شروع شد بنظرتون سحر و افطار چه بخوریم؟

تغذیه در ماه رمضان,سحری,افطاری,تغذیه مناسب ماه رمضان,تغذیه در سحر,تغذیه در افطار,تغذیه سالم,تغذیه سالم ماه رمضان,سحر و افطار چه بخوریم

سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت مصرف وعده سحری در ماه رمضان، گفت: پرهیز از مصرف غذاهای تند، سرخ ‌کرده و چرب در وعده سحر و کاهش فعالیت فیزیکی و ورزش به‌خصوص در ساعات گرم روز، از دیگر توصیه‌هایی است که به کاهش تشنگی در طول روزه‌ داری کمک می‌کند.

دکتر محمود خدادوست افزود: در چند سال اخیر مهم‌ترین توصیه ما در ماه رمضان، بیدار شدن در سحر و مصرف وعده سحری بوده است تا از بروز ضعف در روزه‌داران به دلیل طولانی بودن روزها جلوگیری شود.
وی در ادامه گفت: با توجه به تاکید حکمای طب ایرانی مبنی بر خوردن غذا تنها هنگام وجود اشتهای صادق، به افرادی که احساس بی‌اشتهایی در وعده سحر دارند، توصیه می‌شود افطاری را به‌صورت سبک و در حد نان و پنیر و سبزی یا گردو در نظر بگیرند و علاوه‌ بر پرهیز از مصرف غذاهای سنگینی مانند حلیم، شله ‌زرد، کله ‌پاچه و آش که در توان هضم معده در فصول گرم سال نیست، وعده شام را نیز حذف و یا در حد بسیار کم و سبک میل کنند.
سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت بر ضرورت خواب شبانه در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: از آنجا که همواره توصیه شده که بین زمان غذا خوردن تا خوابیدن، حداقل باید دو ساعت فاصله باشد و این فاصله بسته به نوع غذای مصرفی و نوع هضم در هر فرد متغیر است، باید برنامه غذایی در وعده افطار و یا شام را بر مبنای آن تنظیم کرد.
وی تصریح کرد: آب ولرم، خرما و یا آب ولرم و یک قاشق عسل بهترین گزینه برای بازکردن روزه است. همچنین توصیه می شود در وعده افطار آب و مایعات سرد به عنوان اولین انتخاب استفاده نشود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
امید امید